Üzleti kirándulás, mik a lehetőségeink Harkányban?

Üzleti kirándulás, mik a lehetőségeink Harkányban?

Mielőtt szállást, úti célt választanánk, érdemes interneten nézelődni, elolvasni a leírásokat, esetleg még emberek véleményét is megkeresni az interneten. Ez azért jó és ajánlott, hiszen ha felkészülten indulunk el valahova, az apró kutatómunka segítségével kevesebb eséllyel fog minket csalódás érni.

A koronavírus miatt magán célú utazásra most nincs lehetőségünk, de ha üzleti csapatépítés céljából indulnánk el valahova, annak semmi akadálya. Természetesen ilyenkor ugyanannyira fontos a lehetőségek felmérése, mint egyéni utazásnál.

Hányan mehetünk?

A Balzsam apartmanházban az apartmanok alapvetően két ember számára vannak berendezve, azonban pótágyas bővítés szinte mindegyiknél lehetséges. Így akár hárman, sőt valamelyik apartmanban még négyen is kényelmesen elférünk.

Ha pedig nagyobb számmal érkeznének, több apartmant is lefoglalhatnak, több pótágyat is kérhetnek, egészen 28 főig. Igény esetén van két olyan apartman is, amelynek még egy előszobája van.

Az árak

A minimum foglalás három napra vonatkozik, természetesen ezen felül maradhatunk tovább is. Ha egy adott apartmanba szeretnénk plusz pótágyat kérni, ezt már kedvezményes áron kapjuk, az alapvető áron felül, amely fő/éj-re vonatkozik, és nem tartalmazza még az idegenforgalmi adót. Ha esetleg üzleti csapatépítőt, vagy nagyobb családi programot szeretnénk szervezni ide, természetesen lehetőség van a teljes Balzsam Apartmanház lefoglalására is.

Csapatépítési lehetőségek

Ha csak a helyszínen szeretnénk különböző programokat szervezni, a nagy udvar, különösen nyáron tökéletes megoldás lehet. Akár ismerkedéses játékok, vagy bármilyen olyan feladat számára is, amely könnyedén össze tudja rázni a csapatot.

Ha kimozdulnánk. az apartmantól nem messze található Pécs és a villányi borvidék, ahol előre megtervezett kulturális, vagy akár szórakoztató jellegű programokat is szervezhetünk.

Ha télen mennénk, a lehetőségek akkor sem szűkülnek le teljesen, hiszen a Harkányi Gyógyfürdő félig fedett része és a wellness részleg télen is ugyan úgy igénybe vehető, mint nyáron.