Harkányban esküvő? Esetleg ballagás? Igen!

Harkányban esküvő? Esetleg ballagás? Igen!

Az esküvők minden pár életében fontos lépésnek bizonyulnak. A helyszín keresése, a színek és menük kiválasztása, és a vendégek elhelyezése is nehéz feladatnak bizonyul a nagy nap előtt hónapokban.

Sajnos a koronavírusnak köszönhetően átalakultak az esküvői szokások is. Mostanában egyre többször találkozunk azzal, hogy a pár inkább a szűkös baráti társaságot szeretné meghívni, és jobban élvezik a szabadteret, mint egy egyszerű épület belsejét. Amennyiben Harkány közelében tervezzük ezt a különleges alkalmat, érdemes egy pillantást vetni a Balzsam Apartmanház kínálatára is.

Harkány egyre felkapottabb úticéllá válik Magyarországon, sokan tesznek minden évben látogatást a gyógyfürdőben és a közeli erdőkben. Azonban nemcsak kikapcsolódni tudunk, hanem akár olyan fontos eseményeket is megtarthatunk, mint az esküvő, az eljegyzés vagy akár egy ballagás megünneplése.

Csak az apartmanházban 28 ember elszállásolására van lehetőségünk, ami felér a szoros baráti vagy családi körrel. Ezekben a közös kiruccanásokban az a legjobb, hogy a természethez közel tudunk eltölteni pár napot a hozzánk legközelebb álló emberekkel.

Nem kell külföldre menni

Eddig az emberek többsége külföldre vágyott, azonban mára bebizonyosodott, hogy a magyarországi lehetőségek is tökéletesen megfelelnek. Az apartmanház kertjét kedvünk szerint feldíszíthetjük, és lehetőségünk van a bográcsozásra, vagy a közös kirándulásra.

Amennyiben nem esküvőt tartanánk, hanem mondjuk egy baráti vagy családi elvonulást, arra is lehetőségünk van, a közeli természet pedig tökéletes lehetőséget ad szabadtéri programokra.

A mai világban elengedhetetlen fontossággal bír az, hogy ki tudjunk kapcsolni, és el tudjunk merülni a természet közelségében, így végre el tudjuk engedi a képernyőket is. Harkány közelében rengeteg plusz lehetőségünk is van, fel tudjuk fedezni a közeli városokat, és akár egész napos kirándulásokat tudunk szervezni. A gyógyfürdőt mindenféleképpen ki kell próbálni, hiszen hazánk éppen a termálvizeiről ismert.

Szerencsére az apartman ugyanúgy látogatható a téli és a nyári hónapok alatt is, így az időjárás sem fogja keresztülhúzni a számításainkat. Ne habozzunk, fedezzük fel Harkányt és környékét!