Harkány, az igazi magyar úti cél

Harkány, az igazi magyar úti cél

Balzsam Apartmanház Harkány

2020 elején még senki sem gondolta volna, hogy milyen fontos lesz a Magyarországon található kikapcsolódás. Amikor a legtöbben külföldre vágytak, akkor a járványhelyzet úgy hozta, hogy itthon kelljen nézelődnünk.

Azonban, szerencsések vagyunk, hiszen hazánkban rengeteg a látnivaló, könnyedén találunk kikapcsolódásra és pihenésre is helyszínt.

Az egyik ilyen felkapott lehetőség Harkány lehet, ahol az ember tényleg nem fog unatkozni. A hatalmas hotelok helyett most apartmant bérelhetünk, ahol családias környezetben tudunk a térség részévé válni. A Balzsam Apartmanház jó választás lehet, ha közel akarunk maradni a nyugalomhoz, de mégsem akarunk teljesen elzárkózni a nagyvilágtól.

Természet és gyógyulás

Harkány közelében rengeteg lehetőségünk adódik, az egyik legfelkapottabb például Pécs megtekintése. Ez a történelmi város régi utcákkal várja a látogatókat, miközben becsempész egy kis mediterrán hangulatot a levegőbe.

Rengeteg műemléket tudunk meglátogatni, gyönyörű épületek várnak mindenkit. Persze, az evésről sem kell lemondani, rengeteg helyi éttermet is kipróbálhatunk. Attól függően, hogy a nyári kánikulában, vagy a téli fehérségben látogatunk ide, válogathatunk a különböző úti célok között.

Ha meguntuk a nagyvárost, akkor ellátogathatunk a Villányi borvidékre, ahol még kóstolni is lehetőségünk lesz a helyi pincék boraiból. Itt az ínyencségek mellett halastavak és patakok is várják a látogatót, megejthetünk egy közös pikniket is. A túraútvonalak azoknak lett kitalálva, akik be akarják vetni magukat a sűrű erdőbe, és meg akarnak feledkezni a város zajáról.

Azonban nem beszélhetünk úgy Harkányról, hogy ne említenénk meg a gyógyfürdőt, ami télen és nyáron is nyitva áll az emberek előtt. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor a legnagyobb hidegbe beleülünk a majd 40 fokos medencékbe, és nemcsak a lelkünk, hanem a testünk is teljesen felfrissül tőle.

A közeli lehetőségek mellett az apartman ház saját programokat is kínál, így biztosan az egész család talál magának megfelelő szórakozást, bográcsozást és biciklizést.