Tökéletes kikapcsolódás járványhelyzetben is

Tökéletes kikapcsolódás járványhelyzetben is

Balzsam Apartman Harkány téli hangulat

2021 sajnos még mindig a járványhelyzetről szól, azonban egyre több ember szeretne végre kikapcsolódni.

Az utóbbi években rájöttünk, hogy a világ nem csak a pénzről és a vásárlásról szól, hanem sokkal fontosabbá váltak a személyes kapcsolatok. Ilyen a családdal és a barátokkal eltöltött idő, ami végre nem a képernyőkön keresztül, hanem valódi, személyes kapcsolatok által történik. Szerencsére nem kell elhagyni Magyarországot ahhoz, hogy kivegyünk egy hosszú hétvégét, Harkány tökéletes úti célul szolgál.

A vírus nem állította le az utazás lehetőségét, azonban a zsúfolt szállodák helyett sokkal fontosabb lett a természet közelsége. Nálunk ez most mindennél könnyebb, hiszen nagyjából 4000 négyzetméternyi arborétumszerű udvar várja a pihenni várókat, ahol bizony egyetlen panel sem fogja az ember útját állni.

Nincs annál jobb érzés, mint amikor a reggeli kávét a madarak csiripelése mellett töltheti az ember egy olyan környezetben, ahol végre teljesen egyedül lehet a szeretteivel.

Kinti lehetőségek

Nálunk azonban még több lehetőség várja az utazókat! Miközben a világ leállt, addig mi beújítottunk, és alig várjuk, hogy a látogatók kipróbálják az új létesítményeinket.

A bográcsozás lehetősége most is szabad, viszont feldobtuk szalonnasütővel és sörpaddal, hogy könnyebben le lehessen ülni az ebéd vagy vacsora elfogyasztásához. Ha pedig túl sok volt az esti vacsora, akkor ki lehet próbálni a kerti fitnesz eszközöket is, ami nemcsak a testmozgáshoz, hanem a feszültség levezetéséhez is tökéletesen megfelel.

Amennyiben valaki szeretne elvonulni dohányozni, most elkülönített helyen teheti, és nem kell többé a rosszalló tekintetektől menekülnie.

A vírushelyzet miatt a hagyományos takarítás mellett ózonnal fertőtlenítjük az apartmanokat, és a 2 méteres távolság is könnyedén tartható. A nyári melegre szintén felkészültünk, így minden apartmanban és társalgóban klíma várja a pihenni vágyókat.

Az igazi újítás azonban az infra szauna, amit közvetlen foglalás után az érkezés napján ingyen lehet használni. Ezek a fejlődések azt mutatják, hogy a turizmus nem állt le, csak most kezdődik!