Miért válasszunk kertes apartmanházat?

Miért válasszunk kertes apartmanházat?

Balzsam Apartman Harkány téli hangulat

Amikor valaki nyaraláson gondolkodik, akkor gyakran felmerül bennünk ez a kérdés. A kertek első ránézésre unalmasnak tűnnek, viszont rengeteg lehetőséget tartogatnak. Ha nekünk nincs otthon saját kertünk, és egy kisebb erkélynek is tudunk örülni, akkor érdemes legalább egyszer kipróbálni az apartmanokhoz tartozó szabad terület előnyeit.

Reggeli

Az első mindig a reggeli lesz. Képzeljük el, hogy elkészítjük a kedvenc kávénkat, fogjuk a ropogós pirítóst és betámadjuk a kertet. Kipakolunk a kinti asztalra, kényelembe helyezzük magunkat, majd a reggeli napsütéssel együtt eszegetünk. Körülöttünk csend van, csak a barátaink nevetése és a madarak csicsergése hallatszik. Sehol egy út, sehol egy autó, csak mi és a reggelink.

Ebéd

Ezután jön az ebéd. Sokan beérik az út közben elmajszolható szendviccsel, de nyugodtan tervezhetünk közös családi programot is. Ki ne hallott volna bográcsozásról? Ha nem értünk hozzá, akkor készíthetünk egy gyors paprikás krumplit, ráadásul a kisebbeket is befoghatjuk. Képzeljük el, ahogy száll felénk a finom illat, miközben a gyerekek önfeledten játszanak. Amikor elkészült, akkor mindenki asztalhoz ül, és hirtelen több évtizedet repülünk vissza az időben. Ezek az ebédek nemcsak finomak, hanem emlékezetesek is.

Vacsora

Muszáj megemlíteni a vacsorát is. Ha azok közé tartozunk, akik egy kis salátával jóllaknak, akkor legyen, de mi van a szalonnasütéssel? A tábortűz melegénél sokkal finomabb lesz az étel, a gyerekek pedig teljesen a varázsa alá kerülnek majd. A ropogósra sült kenyér és szalonna kombinációja után készíthetünk folyós pillecukrot, majd belemerülhetünk a mesélésbe. Ilyenkor mindenkinek van egy jó sztorija, ami biztosan felejthetetlenné teszi a nyaralás napjait.

Napközben

Szerencsére a kertben nemcsak enni lehet, úgyhogy napközben is találunk pár lehetőséget a kikapcsolódáshoz. A kerti fitnesz eszközök segítenek abban, hogy leadjuk az ebédnél felszedett kilókat, a környezet pedig gondoskodik a teljes kikapcsolódásról. Ha pedig elfáradtunk, akkor a légkondis házakban tudunk lepihenni.