Egyre több fiatal választja a természetközeli élményeket

Egyre több fiatal választja a természetközeli élményeket

Balzsam Apartman Harkány téli hangulat

Sokszor halljuk, hogy a fiataloké a világ, ez pedig a nyaralás megszervezésénél is igaz. Szerencsére egyre többen értik meg, hogy a valódi kikapcsolódás nem feltétlenül köthető a nagyvárosi vásárlásokhoz, hanem a szabadban is megtalálják a valódi örömet.

Az apartmanház hallatán a legtöbben unalomra és szúnyogcsípésekre gondolnak, pedig ez egyáltalán nem így van. Jó, pár csípéssel tényleg több lesz a lábunkon, de attól még ugyanúgy élvezhetjük a természet adta előnyöket.

A házak egyik legnagyobb előnye, hogy van hozzájuk kert. Ha pedig nem sima kert, hanem inkább arborétum, akkor nem kell félni a zavaró szomszédoktól, hanem tényleg egyedül leszünk. A szabadtérben rengeteg lehetőség lapul, kiülhetünk a közös kávézásra, nézhetjük este a csillagokat, és kedvünkre csobbanhatunk a medencében, vagy éppen nevetgélhetünk közösen. A közös beszélgetéseket semmi sem fogja elrontani, se a szomszédok hangoskodása, se a város folyamatos zaja.

Kalandparkok és bográcsozás

Az sem mindegy, hogy az ország melyik részén választunk magunknak apartmant. Harkányt például sokan a gyógyfürdő miatt keresik fel, de kár lenne megfeledkezni a közeli kalandparkról, vagy az izgalmas biciklis útvonalakról.

Tény és való, hogy ezek nem tartoznak bele a szokásos úti célok közé, azonban egyre több fiatal látja be, hogy a városi tömeg előbb vagy utóbb fárasztóvá válik. Miért ne mehetnénk ki egy kicsit a szabad? Miért ne lélegezhetnénk valódi, friss levegőt, amibe nem keveredik kipufogógáz?

A bográcsozás tökéletes alapot teremt arra, hogy felidézzük a közösen eltöltött pillanatokat, hogy újra azokkal legyünk, akik fontosak nekünk. Nem muszáj hosszú hetekre tervezni, már egy hétvége is sokat segít abban, hogy kikapcsoljunk, megünnepeljük a sikeres vizsgákat, és azokkal nevessünk, akik a legjobb barátaink.

Nem véletlen, hogy egyre több fiatal választja a természetközeli kikapcsolódást, ahol nem kell félni sem a tömegtől, sem a túlzott pénzköltéstől. Vigyázat, a szabadtér függőséget okoz, és lehet, hogy minden évben meg akarjuk majd ismételni!